Най-важният аспект днес е съвпадът на Венера и Юпитер. Този

...
Най-важният аспект днес е съвпадът на Венера и Юпитер. Този
Коментари Харесай

Денят носи смесени влияния

Най-важният аспект през днешния ден е съвпадът на Венера и Юпитер. Този аспект не е толкоз забележителен, колкото тригонът, само че все пак носи положително въодушевление и оптимизъм. Благоприятно време за благотворителни дейности, за финансови въпроси. Опитайте си шанса на лотарийните игри, само че без да прекалявате. Щастлив ден за връзките и персоналните връзки.

От друга страна е опозицията на Марс към Уран – Аспектът подтиква към импулсивност, прояви на яд, блян към самостоятелност непременно, краен егоцентризъм. Разногласия с другари, липса на тяхната поддръжка, разногласия. Зачестяват кражбите и измамите. Разбиване на офиси, магазини и други. Могат да се появяват непредвидени обстоятелства, информация, да се прояви нездравословното въздействие на минали събития. Необходимо е нараснало внимание при превоза, при работа с уреди и машини, с електричество, възможност от експлоадиране на пожар. Разрушително влияние на събитията.

Луната е в символ Скорпион от 07:59ч до 10:12ч на 26 ноември

Този лунен интервал се характеризира с възходящо напрежение, усилва прочувствената възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората към нас - всичко се вижда в мрачни тонове. Трябва да сме по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките недостатъци и неточности. Постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Обличайте се добре и се пазете от настиване. Препоръчително е бременните дами да заобикалят претоварване, да не прибягват до секс и изобщо да се пазят.

Доминиращ 28 лунен ден от 04:30ч на 24 ноември до 05:44 на 25 ноември

Като лунен ден, това един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде сполучливо. Това е доста съразмерен и добър интервал, зареждащ с позитивна сила, носи нов прилив сили.

Нито хубавите, нито неприятните събития са инцидентни. Това е резултатът на вашите дейностите от последният лунен месец. Ако пък всичко сте правили вярно, в този момент ще получите премия. Всеки получава това, което е заслужил, всички положителни каузи се възстановяват многократно. Постарайте се вярно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и неприятното.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околният свят. Не би трябвало да правите разрушителни дейности - да не се къса, чупи, убива нищо. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не би трябвало да се убиват даже инсекти. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване, да вземем за пример да посадите цветя.

Не би трябвало да се предавате на напразни фантазии и да пребивавате в сънливо положение. Добре е да се натоварват мускулите, потребна е всяка физическа работа. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, скептицизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло.

Подходящо време за сантиментална вечеря на свещи

Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко стойте на компютъра, пред тв приемника или книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте мозъка, очите, следете за покачване на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отхвърля сила от висшите сили.

Общуването ще ви донесе изгода и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици.

Секс – Трябва да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а да се основава на усеща. На прелюдията през днешния ден би трябвало да отделите повече внимание, в сравнение с самия акт. Не се предлага да експериментирате с нови пози и нови места за обич, както и всяка неучтивост и равнодушие. В този ден не се приветстват приключенията за една нощ.

9 безоблачен ден - Денят е отдаден на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и откриване на креативният капацитет.

По-важни аспекти денем:

Луна съвпад с Марс (13:37ч)

Луна в съпротива с Уран (13:52ч)

Венера съвпад с Юпитер (15:35ч)

Марс в съпротива на Уран (18:51ч)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР