Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: ПП оставиха ГЕРБ сами в надпреварата за шеф на парламента. Българската икономика се оказа подскочила

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Всички гледат парламентаУкрайна остава без токАлексия Путеяс
В четвъртък Народното събрание се събира за втори ден, само че съвещанието остава първо. Тази врътка се постанова, тъй като в конституцията написа, че на първото си съвещание Народното събрание избира ръководител. Обаче не избра. Имаше четири гласувания и общо петима претенденти. какво и по какъв начин тъкмо се случи.

На два пъти Росен Желязков от ГЕРБ и Никола Минчев от “Продължаваме смяната ” доближиха до балотаж, само че никой не получи повече от половината гласове в залата. Късно вечерта в сряда.

Това обаче не значи, че избирането на Желязков е несъмнено, тъй като той към момента би трябвало да събере поддръжка от половината присъстващи депутати.

Преди това “ ” предложи компромис и ротационно председателство сред Желязков и Минчев. това предложение. Малко по-късно обаче “Продължаваме смяната ” го обезсмислиха.
Кой позна резултата от изборите
Още в първия ден „ предложение за даване на военна помощ на Украйна. Президентът Румен Радев ги назова от трибуната “превъзбудени войнолюбци ”.

Докато се случваше всичко това, водачът на ГЕРБ. Мачът дори е бил пресечен, с цел да може някогашният министър председател да отговори на въпросите на сътрудниците от “Дневник ”.

Препоръчвам ви, който сътрудниците в “Медиапул ” са разгласили, за достоверността на социологическите организации на последните избори. Ще научите кой е познал и кой се е провалил.

На този декор пристигна новината, че през 2021 година българската стопанска система е повишена не с 4,2, а с цели 7,6%. Това демонстрират ревизираните данни на Национален статистически институт, а изясняват какво значи това.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да се информирате за най-важното, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Русия унищожава украинската енергетика
на тока поради съветските удари. В последните дни Русия нападна най-вече енергийна инфраструктура - електроцентрали, подстанции и далекопроводи.

електроцентрали са " актове на чист гнет ", които се равняват на военни закононарушения, сподели председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Президентът на Русия военно състояние в анексираните украински територии - Херсонска, Запорожка, Донецка и Луганска области.

Използването от демонстрира, че Москва се намира както в политически, по този начин и във боен банкрут, сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски.

и " напрегната ", като украинската войска продължава непрекъснатите си офанзиви над съветски позиции, сподели военачалник Сергей Суровикин, пълководец на съветските сили в Украйна.

Европейският парламент присъди за независимост на мисълта за 2022 година на “храбрия украински народ ”, представляван от президента Зеленски.

Искате ли да споделите мнението си? Очакваме ви на страницата ни във или на.
Три истории
се завърнаха при фамилиите си след месеци съветски плен. Повечето от тях са военни, 37 са били в завладения цех " Азовстал ". И описаха, че са претърпели " същински пъкъл ".

На съветски се споделя с една дума - " заградотряди ". Съкращението е от " заградителни отряди ". Това са хора от твоята лична войска, които ще те гръмнат, в случай че тръгнеш да отстъпваш на фронта..

Разузнаванията на Запада и Украйна оповестяват за изчерпване на съветските оръжия и муниции. Може ли обаче Владимир Путин да употребява нуклеарния боеприпас? са тук.

Искате ли да получавате всичко най-важно непосредствено в телефона си - присъединете се към общността на Свободна Европа във.
И две рекомендации
Понякога стават чудеса – един интелигентен и честен човек влиза в политиката и тя към този момент не е по този начин мръсна. Така е с, който през 1988 сътвори литовското придвижване „ Саюдис “. За него е днешната история на Пламен Асенов в поредицата за Великите европейци.

Тя е считана за най-хубавата футболистка в света сега и за една от най-великите за всички времена. За да бъде " първа " е нещо всекидневно, тъй като с името си проправя път на дамите във футбола. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР