Най-важната задача за Европа в момента е да запази сигурността

...
Най-важната задача за Европа в момента е да запази сигурността
Коментари Харесай

Красен Кралев: Това, което ни отличава от всички останали е, че сме направили най-много 


„ Най-важната задача за Европа сега е да резервира сигурността на външните си граници, а България е точно такава. Европа към този момент е узряла за това, което преди 8-9 години Бойко Борисов, като министър председател и аз, като външен министър, прокарахме като идея, а точно – да се категоризират хората, които минават границите на Европейски Съюз, на бежанци и на противозаконни мигранти “, това разяснява лидерът на листата с претенденти за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в 3 МИР – Варна, Даниел Митов по време на среща с жители в Провадия. Той добави, че е показателно, че гласът на България се чува в Европа, само че зависи кой приказва и какво споделя.

Вторият в листата и някогашен състезателен министър, Красен Кралев поддържа позицията на Митов и добави, че политиката някъде е съревнование на хрумвания и концепции, другаде – на красиво говорене. „ Това, което ни отличава от всички останали е, че ние сме създали най-вече. Трябва ни сигурност, непоклатимост и успокоение – за жителите, за бизнеса, за страната. Политиката и държавното ръководство не са лесна работа “, означи Кралев и благодари за безусловната поддръжка на жителите през годините. „ Орисията ни е да оправяме това, което другите са разрушили “, заключи той.

Още за плануваната политика на ръководство на ГЕРБ-СДС разкри юрист Бранимир Балачев – трети в листата на обединението. На първо място той сложи хиперинфлацията, против която партията твърдо ще се бори. „ За това, един от нашите планове е Еврозоната. Не се плашете, че ще се вдигнат цените – за това е страната, да управлява тези процеси и ние ще го създадем, в случай че сме на власт. Така че, дано не трансформираме „ евро “ в грозна дума “, моли той. Като втори значим въпрос Балачев открои войната сред Русия и Украйна, като беше безапелационен, че България няма да взе участие във военни дейности: „ Правителството, което се надявам да съставим, ще бъде проевропейско, ще поддържа концепцията за мощна и обединена Европа, само че то няма да допусне присъединяване в нападателни дейности и няма да жертва живота на българските жители “.

На срещата в Провадия участва и регионалният началник на Политическа партия ГЕРБ – Варна, Иван Портних. Той акцентира значимостта на идните избори както за народен парламент, по този начин и за европейски. „ Вярно е, че тази тежка поредност от избори в последните години досади на всички, за това и благодарността към вас е още по-голяма, тъй като осъзнавате отговорността и още веднъж сте тук. Сигурен съм, че в неделя ГЕРБ ще завоюва безапелационно тези избори, което ще даде опция страната да завърши с този интервал на опити и безвремие, който виждаме в последните 3 години и който лиши всички нас – общините и хората в общините от редица благоприятни условия. Гласувайте и за четвъртия в евролистата – Емил Радев, с цел да продължи да се чува за България! “, моли Иван Портних.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР