Най-важната причина, според мен, е несъответствието на вътрешното ви състояние

...
Най-важната причина, според мен, е несъответствието на вътрешното ви състояние
Коментари Харесай

Вашите желания не се изпълняват? Мислите ви не се материализират? Ето защо.

 „ Най-важната причина, съгласно мен, е несъответствието на вътрешното ви положение с това, което искате„.

По предписание човек точно това, в приемането на което самичък се съмнява. Откъде тогава ще се появи мечтаното, в случай че човек не има вяра?

Искате добра кола. Вашите мисли са за колата. Визуализирате я. В мислите си вие седите в тази кола. Усещате скоростта.

След това се появяват други мисли:

– От къде ще се вземе тази кола? Кaк мога да   печеля толкоз пари? Ако взема заем, по какъв начин ще го върна?

Разбира се, по-късно вие стартирате лека бавно да се отчайвате. Сега към този момент вярвате, че не можете да купите тази кола.

Затова е значимо да стигнете до положение на религия в себе си. Вие сте почтени. Вие можете. Ни минимум не се съмнявате. Знаете сигурно, че ще купите тази кола. Това е тъкмо по този начин!

Друга причина е, че може да не желаете да пуснете предишното си. Има доста догатки за този резултат. Например бремето на предишното ви дърпа обратно и по този начин нататък.

Давам ви личното си мнение за предишното. Ако непрекъснато си спомняте предишното, зацикляте на него, то вие го проектирате в бъдещето си.

В този случай вие живеете в серпантина. Може да се каже, че въртите в кръг. Спомняте си какво се е случило през вчерашния ден, проектирате го в на следващия ден. Утре влизате същото положение, единствено че то е по-наситено.

По този метод вашето минало се оказва формирано единствено от контра планове. Сегашното ви желание против предишното е толкоз едва, че се разтваря в противоположните планове в предишното. Ако сте желали кола, тогава може би тя ще бъде показана в реклама, която виждате инцидентно. И нищо повече!

Освен това, в случай че сте си сложили за цел да закупите автомобил, тогава предишното непрекъснато ви отвлича от постигането на тази цел. В този случай не вървите напряко към задачата, а на зигзаг. В резултат на това пътят става толкоз дълъг, че се отказвате от желанието си изобщо да тръгнете.

Пожелавам ви да стигнете до положението, в което ще се случват чудеса!

Д. Благов – създател на книгата: Отвъд проблемите.

 

 

Как вярно да пресъздаваме желанието си с цел да се реализира?

 

Според психолозите, във всеки един от нас има умишлено и неумишлено. Съзнателното е  строго и рационално, само че несъзнателното  не можем да го направляваме. В него се крият детските фантазии, желания…

Цялата публикация

Великата и всемогъща Вселена ще извърши всяко ваше предпочитание – просто я помолете по подобаващия метод!

 

Помнете, че вие сте вълшебник, и че всичко зависи от отношението ви. Вие носите отговорност за личната си орис и имате задоволително сила с цел да измененията живота си в посоката,…

Целият ваш живот потвърждава: Всяко едно изпълнено предпочитание води до отчаяние

 

Има една  доста антична алегория: „ Императорът излязъл от своя замък на утринната си разходка и срещнал бедняк. Попитал го какво желае. Просякът се засмял и споделил: „ Питате по този начин, като че ли можете…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР