Най-успешният български състезател по мотоциклетизъм на писта - Мартин Чой,

...
Най-успешният български състезател по мотоциклетизъм на писта - Мартин Чой,
Коментари Харесай

Мартин Чой ще стартира на пистата в Серес

Най-успешният български играч по мотоциклетизъм на писта - Мартин Чой, ще кара в идните през уикенда кръгове на BMU Европейски шампионат в Серес (Гърция). Пилотът на ЕКО БМВ Министерски съвет 77 рейсинг тийм претърпя интервенция единствено преди два месеца, само че съумя да се възвърне в точния момент за " 24-те часа на Спа-Франкоршан " и даже приключи надпреварата от международния ендюрънс шампионат за тима си. 

 

" Серес е обичана писта, която познавам чудесно и десетки пъти съм карал на нея. Това, че получих тежката контузия на ръката преди два месеца навръх Серес, е част от нашия спорт и към този момент е зад тила ми ", споделя Чой преди надпреварите.

 

" Успях да се възстановя от тежкото 24-и часово съревнование в Белгия и потеглям за Гърция с мисълта за успеха, както постоянно. Знам, че няма да е леко и всеки в нашия клас ще излезе да кара на върха на силите си, само че по този начин е било постоянно, изключително в този шампионат.

 

" Към екипа ми ще се причисли и професионален рехабилитатор, тъй като не преставам с процедурите към оперираното място, само че се усещам добре и изцяло подготвен за идните надпревари. Прогнозите са за дъждовно време в събота и слънчево в неделя, само че сме готови за всевъзможни изненади на атмосферните условия ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР