Най-успешният български футболист Христо Стоичков бе специален гост на традиционния

...
Най-успешният български футболист Христо Стоичков бе специален гост на традиционния
Коментари Харесай

Стоичков предизвика голям интерес на „Армейския следобед“

Най-успешният български футболист Христо Стоичков бе специфичен посетител на обичайния „ Армейски следобяд “ на помощните стадиони на стадион „ Българска войска “ преди първия дуел сред от третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите сред ЦСКА и ирландския Сейнт Патрикс, съобщи кореспондент на БГНЕС. Голяма опашка от деца се изви, с цел да се добере до подпис от Камата .
Камата зарадва голям брой деца, пристигнали да се видят с легендата на ЦСКА.
Мачът ще се играе Националния стадион „ Васил Левски “, а „ армейците “ още веднъж взеха решение да отделят внимание на най-малките си последователи с доста игри и занимания преди значимия конфликт. При предходния „ Армейски следобяд “, който бе тъкмо преди седмица, специфичен посетител бе друго огромно име на българския футбол и някогашен състезател на „ алените “ – претендентът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов.

При идването си на стадиона, Камата бе посрещнат с възгласи: „ Един е Ицо Стоичков “. Преди да се включи в игрите на децата, именитият №8 отдели доста време за подписи, а с цел да се снимат и да получат подпис от Стоичков се подредиха десетки на едно от помощните стадиони на стадион „ Армията “. На събитието се появи и друга икона на " аления клуб " - Димитър Пенев, който се снима със „ Златната топка “ на Стоичков, както и някогашният теляк на отбора Христо Запрянов.

Останалата част от програмата на „ Армейския следобяд “ :

17:00 часа – Спомен за Стоичков – нарисувай рисунка за великия номер 8

17:30 часа – Спаси дузпа на Стоичков

18:00 часа – Семеен футбол

18:00 часа – Турнир по джага

18:30 часа – Игра за експедитивност с треньор от школата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР