Най-успешната ни сноубордист състезателка Александра Жекова прекара великденските празници в

...
Най-успешната ни сноубордист състезателка Александра Жекова прекара великденските празници в
Коментари Харесай

Сани Жекова избяга с гаджето на морето насред пандемията

Най-успешната ни сноубордист състезателка Александра Жекова прекара великденските празници в компанията на гадже на морето, видя  HotArena.

Още преди да вкарат възбраната за овакантяване на столицата, Саня и обичаният й Христо Пеев избягаха от изключителното състояние и затегнатите ограничения в Царево.

След като завърши с професионалния сноуборд поради голям брой контузии, Жекова се възпламени по рисковите спортове. Заедно с Христо постоянно си подаряват сърф ваканции с рискови преживявания в Европа и далечна Африка. Спортистката постоянно може да бъде забелязана на две гуми – както на мотор, по този начин и на велосипед. Когато e у нас, влюбената двойка избира да се предвижва с шосейни колела.

Преди няколко дни Саня и гаджето й бяха видяни да въртят педалите в центъра на Царево. Двойката заби спирачки пред магазин с надпис „ Промишлени артикули ”. Бившата спортистка и половинката й паркираха спортните си байкове на мястото да паркиране на колела. После ги заключиха и хлътнаха в магазина. И Саня, и Христо носеха наложителните защитни каски и маски за лице. Още щом влязоха в магазина, те се насочиха към аварийните елементи за колела.

Там дълго разглеждаха аварийните елементи. Накрая взеха решение да се допитат до продавачката. След къса консултация с нея, Саня избра един от ключовете за контролиране височината на седалките. Докато плащаше на касата покупката, гаджето й още един път огледа ключа, с цел да се увери, че тъкмо подобен им е необходим. Двамата излязоха от магазина, мушнаха ключа в раницата на Христо и се метнаха назад на велосипедите, написа Уикенд
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР