Най-успешната ни лекоатлетка на световното първенство в Доха Ивет Лалова

...
Най-успешната ни лекоатлетка на световното първенство в Доха Ивет Лалова
Коментари Харесай

Ивет Лалова Язди Камили И Кара Бъгита След Успеха В Катар

Най-успешната ни лекоатлетка на международното състезание в Доха Ивет Лалова разпусна с камили и високи скорости в катарската пустиня.

Лалова се показа най-добре от българските национали, завършвайки на седмо място в спринта на 200 метра. Ивет бе в компанията на брачна половинка си Симоне Колио и друга наша лекоатлетка Габриела Петрова и треньорът й Атанас Атанасов. Те прекараха няколко приятни часа, яздейки камили и състезавайки се с бъгита измежду пясъците, а по-късно споделиха фотоси от прекарванията си в обществените мрежи.

“Радвам се, тъй като може би опровергах един стериотип, че кариерата на спортиста има период на валидност. Споделих към този момент тайната – да търсиш постоянно по-добра версия на себе си. Това значи да се грижиш за себе си, да опознаеш до най-много своето тяло, да работиш и върху мозъка си, върху мислите, мотивацията”, показа Лалова пред бТВ и добави:

“Видях по какъв начин останах на крачка от по този начин стремежи орден, само че преосмисляйки нещата по-късно и давайки си сметка, че колкото по-бързо съумея да се оправя с това и да го трансформира в мотивация, то… Токио ме чака. Научих, че човек не би трябвало да си слага в никакъв случай граници, не би трябвало да има вяра в предубеждения и да слуша, когато го подлагат на критика. Напротив – човек самичък гради своята орис и може да стигне до там, до където желае.”
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР