В подкаста си в Ютюб, Тото от СкандаУ“ призна лично,

...
В подкаста си в Ютюб, Тото от СкандаУ“ призна лично,
Коментари Харесай

Тото: bTV ме излъгаха жестоко

В подкаста си в Ютюб, Тото от „ СкандаУ “ призна персонално, че е афектиран на bTV и заради тази причина не стъпва в малкия екран.

Той първо се оплака, че е взел участие в сериала „ Животът на Жоро “, за което не желал хонорар, защото медията го подвела, че ще се излъчва единствено онлайн, а в действителност бил излъчен по малкия екран. Втората причина за обидата му е ария, написана от „ СкандаУ “, като в „ Преди обед “ ги нахокали за текста на парчето.

 

След разкритията, че Иван и Андрей са му другари, само че го излъгали, че сериалът ще е единствено по интернет, след което бил излъчен по малкия екран, Тото изпсува bTV. Основната причина за сръднята му обаче е, че преди година го нахокали за ария, написана от „ СкандаУ “ за Ани Хоанг.

 

„ Брат, отидох там, а те почнаха да ме питат дали в действителност ние сме написали това парче. Аз им отвърнах, че текстът в действителност е наш. Не съм отишъл там да ми четат конско. Повече не им стъпих. Лъчо върви, само че аз не! Наскоро ме бяха поканили, само че аз не отидох, вървя в Нов тв “, безапелационен бе изпълнителят на „ Спомен от рана “, който не се е появявал при Деси Стоянова в bTV от най-малко 6-7 години.

 

Припомняме, че през лятото на скандалния рапър му се наложи да спре за няколко месеца подкаста си „ При Тото “ поради изцепката на баскетболния треньор Тити Папазов, който описа през смях по какъв начин на млади години е остригал бившето си гадже, тъй като след раздялата им, тя си хванала различен.

Тото също се заливаше от смях, а въпросният фрагмент бе публикуван след случката с нарязаната и остригана Дебора от Стара Загора, който бе изострил сетивата на обществото.

 

Така очевидно възмутени, хората скочиха против двамата забавляващи се на гърба на една страдалка. Единият го отнесе поради безчовечната си постъпка и метода, по който гледа на нея като на радостен факт от предишното му, а другият – за несъответстващата му реакция, показваща цялостна липса на състрадание и отношение към нещата, протичащи се в студиото му.

 

Наложи се Тото да анулира и участията си поради острата социална реакция, а рекламодателите му се отдръпнаха и никой не искаше да свързват продуктите му със скандалния рапър. Три месеца по-късно обаче той съумя да възвърне подкаста си, който към днешна дата още веднъж се радва на забавни посетители. Прави обаче усещане, че рекламодатели и фенове, са намалели фрапантно.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР