Най-трудните дни от живота на Нана Гладуиш вече са останали

...
Най-трудните дни от живота на Нана Гладуиш вече са останали
Коментари Харесай

Нана: Вече съм здрава, ракът ми изчезна!

Най-трудните дни от живота на Нана Гладуиш към този момент са останали зад тила й, разбра HotArena.

Водещата на " Съдебен спор " призна, че към този момент публично е здрава, а диагнозата рак е част от предишното й . ТВ звездата разкри, че сега е в поддържаща ремисия, като в продължение на 10 години ще приема хапчета всекидневно, без пропуск.

" Заболяването е изчезнало, само че пия лекарства всеки ден. На хормонална терапия съм. Това е една отбрана и алтернатива ракът да бъде държан настрани. Вече не върша химиотерапия, последната ми свърши през ноември предходната година ", споделя Нана. В края на предходната година тя се подложила на ЯМР, след който лекарите я уверили, че всичко е наред. 

Следващите й проучвания са планувани за май месец. Към момента водещата се усеща отлично и се е върнала напълно към естествения си темп на живот. Въпреки, че в персонален проект се усеща добре, ударите от ориста за нея в последните месеци не стопират, написа Ретро . Сестра й беше диагностицирана със недоброкачествен израстък в мозъка, а преди няколко месеца майка й умря в старешки дом, откакто бе покосена от тежка форма на Алцхаймер.

Преди две седмици пък Нана изпрати и една от най-близките си приятелки и колежки, с които работеше в нейната фондация за поддръжка на онкоболни дами. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР