Простреляният от полицейски служител 19-годишен младеж е в стабилно състояние

...
Простреляният от полицейски служител 19-годишен младеж е в стабилно състояние
Коментари Харесай

Стабилизираха младежа, който бе прострелян от полицай в Плевен

Простреляният от полицейски чиновник 19-годишен юноша е в устойчиво положение в плевенска болница, настанен е в реанимация. По-късно Окръжната прокуратура в Плевен взаимно с Областна Дирекция на Министерство на вътрешните работи ще даде повече информация за случая.

Първата информация за простреляният от служител на реда юноша се появи в обществените мрежи следобяд. Министерство на вътрешните работи оповести, че към ранните часове на 6 юни на бул. " Георги Кочев " чиновници от Областната дирекция дали знак за прекъсване на лек автомобил " Фиат ", който обаче потеглил и напуснал мястото. Служител на Министерство на вътрешните работи е създал изстрели. Следва интервенция от четири часа. Състоянието на 19-годишния юноша през днешния ден е устойчиво. Д-р Диян Георгиев, чийто наследник също е бил в колата, по която са били създадени изстрелите, сподели пред " Хоризонт ":

" Искам да моля за същинска правдивост. Представя се, че децата са бягали. Автомобилът не е обозначен. По никакъв метод не са подали сигнал към тях, че са служители на реда. Ако това лице е чиновник на реда, с какво тъкмо е застрашен неговия живот, че употребява бойно оръжие? Къде са пробите за алкохол и опиати на стрелеца? На всички деца са взети проби за алкохол и опиати, само че те са негативни "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР