Най-титулуваният олимпиец за всички времена Майкъл Фелпс се състезава рамо

...
Най-титулуваният олимпиец за всички времена Майкъл Фелпс се състезава рамо
Коментари Харесай

Рекордьорите от различни епохи Фелпс, Грос и Шпиц се състезават рамо до рамо в уникално видео на Евроспорт

Най-титулуваният олимпиец за всички времена Майкъл Фелпс се състезава един до друг с двама някогашни международни рекордьори. Уникалните фрагменти са налични за почитателите, с помощта на извънредната поредност на Евроспорт „ Състезанието на легендите ".

Невероятното видео слива фрагменти от трите популярни надпревари с присъединяване на именитите плувци Майкъл Фелпс (САЩ), Михаел Грос (Германия) и Марк Шпиц (САЩ), в които те сложиха международни върхове в дисциплината 100 м бътерфлай, надлежно на Олимпийските игри в Лондон (2012), Лос Анджелис (1984) и Мюнхен (1972). С помощта на технологиите, Евроспорт дава на почитателите за пръв път опцията да видят по какъв начин би протекъл директният конфликт сред именитите олимпийци.

Фелпс незабавно демонстрира за какво е най-титулуваният олимпиец за всички времена и още на старта взема преднина пред своите съперници. Американецът слага олимпийски връх, финиширайки с време 50.58 сек. Фелпс приключва надпреварата с задатък от 2.5 сек. пред Грос и 3.19 сек. пред Шпиц, доказвайки за следващ път, че е роден да бъде плувец.

Епизодът ще се излъчва от през днешния ден, 24 юли, в ефира, цифровите платформи и обществените медии на Евроспорт.

Премиерата на „ Състезанието на легендите " съответствува с излъчването на Световното състезание по плувни спортове в Будапеща, което почитателите могат да следят онлайн по Европсорт и на EurosportPlayer.

Изпълнителният шеф на Евроспорт, Питър Хътън, показа: „ Машината на времето дава опция на почитателите да погледнат по напълно друг метод на великите спортни достижения, показвайки какъв брой доста са се развили олимпийските спортове през годините. За пръв път ще можем да забележим в действително време силата, която Фелпс показва във водата - необикновено е каква впечатляваща преднина натрупва в границите на първите 25 метра! Нетърпеливи сме да забележим дали идната звезда, която ще го провокира, няма да изгрее на Световното състезание по плувни спортове. "

Можете да гледате и публикувате надпреварата сред Фелпс, Грос и Шпиц отсам: https://goo.gl/ajNPtm

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР