Най-търсената порно актриса Лана Роудс разки кои са качествата в

...
Най-търсената порно актриса Лана Роудс разки кои са качествата в
Коментари Харесай

Най-търсената порно звезда разкри 3-те неща, които иска в един мъж СНИМКИ 18+

Най-търсената порно актриса Лана Роудс разки кои са качествата в мъжете, които я притеглят. Красавицата разкри елементи от персоналния си живот и срещите си.

Лана показа, че има тъкмо 3 неща, които търси в мъжете.



23-годишната звезда на Pornhub се е уморила да бъде сама и счита, че е време да откри любовта на живота си.

"Аз съм жена, която изкарва сама парите си, затова нямам потребност от това. Бих излизала с мъж с всякаква работа, аз мога да затрупвам разноските сама. Може би това ме отличава от другите девойки ", споделя Лана в Youtube канала си.



Еротичната икона споделя още, че се впуска във връзки, единствено в случай че усети неочаквани искри.

"Най-важно е натуралното привличане. Може да бъдеш най-горещото момче на света, само че да не усещам нищо към теб. Просто не ми пука. Второто значимо нещо за мен е когато се опознаем, да се смеем на идентични смешки. Много ми е значимо да имаме еднообразно възприятие за комизъм ", добавя Роудс.



И на последно място, само че не последно по значимост, Лана акцентира, че за нея е значимо мъжът да не я употребява.

"Последното нещо което виждам е дали са с мен, тъй като съм порно звездаи изкарвам доста пари или просто тъй като е готино да излизаш с порно звезда. Всеки бива употребен в една връзка. Преди да стана известна са ме употребявали, тъй като съм прекомерно добра. А в този момент е още по-зле, тъй като мога да дам доста повече от това. Искам мъжът до мен да има откровени усеща ", заключи брюнетката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР