Най-стилните бизнес тоалети на дизайнера Кристиян Лакроа ще станат част

...
Най-стилните бизнес тоалети на дизайнера Кристиян Лакроа ще станат част
Коментари Харесай

Победители от „Талантът на Франция идват в Пловдив

Най-стилните бизнес тоалети на дизайнера Кристиян Лакроа ще станат част от пловдивския пейзаж с Френската седмица, която стартира на следващия ден в 11.30 часа пред Дома на културата „ Борис Христов”.

Тя е отдадена на 30-годишнината от основаването на Алианс Франсез в Пловдив. На площадката пред дома на културата ще бъде подложен 3D модел на салон от френски пътнически аероплан.

Пловдивчани ще могат да го преглеждат с две асистентки, облечени с истинските костюми на стюардеси от Air France. Всеки ще може да се снима с тях.

„ Костюмите на стюардесите от Air France са дело на дизайнера Кристиян Лакроа”, сподели шефът на „ Алианс Френсез” Фани Брадинска.

До 26 юни пред Дома на културата непрекъснато ще звучат френски шансони и модерна френска музика.

Посетителите на щанда на Telus ще могат да се фотографират с брандирана рамка за фотоси.

Участието планува на лотариен принцип в края на седмицата да се изтегли спечелилия в играта, който ще завоюва ваучер за вечеря за двама в прочут ресторант в Пловдив.

Френската седмица предхожда 18-ото издание на музикалния фестивал „ Златния ключ”.

За Националния празник на Франция ще пеят огромните спечелили за 2019 год. от музикалния формат по френската национална телевизия „ Талантът на Франция”. Това са братята близнаци Джес и Уесли от Jessandwest.

Венета Павлова от ЕГ „ Иван Вазов” ще рисува на сцената по френски шансони. Музикален сътрудник е „ Арт Войс Център” с началник Румяна Иванова.

Френско-българското съдействие ще бъде разширено с братята близнаци от Jessandwest. Единият концерт бъде взаимен, като френските музиканти пригласят на българските участници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР