Най-скъпата покупка в историята на Барселона – Филипе Коутиньо изглежда

...
Най-скъпата покупка в историята на Барселона – Филипе Коутиньо изглежда
Коментари Харесай

Коутиньо предпочита Челси пред ПСЖ и Юнайтед, само че…

Най-скъпата покупка в историята на Барселона – Филипе Коутиньо наподобява няма срещу собствен трансфер в Челси. Според британските медии това е желаната от него алтернатива спрямо другите разновидности – Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед.

След своя трансфер против 160 милиона евро от Ливърпул в Барса през януари 2018 27-годишният състезател по този начин и не съумява да убеди „ блаугранас”, че сходна инвестиция си е заслужавала. През предходната акция Коутиньо през по-голямата част от сезона беше запаса на Усман Дембеле на инат на всички проблеми с дисциплината, които младият французин сподели.

„ Филипе Коутиньо съставлява интерес за Манчестър Юнайтед, въпреки и не чак толкоз натоварен, какъвто е казусът с Иван Ракитич”, разяснява трансферният специалист Дънкан Касълс.

„ Определено има интерес и от ПСЖ, на който Коутиньо е бил препоръчан. Той се съставлява от няколко сътрудници, които имат мощни контакти в Челси. Те са направили много покупко-продажби с този клуб.”

„ Разговорът, който организирах предходната седмица, ме остави с усещането, че Коутиньо избира Челси повече пред Пари Сен Жермен. Разбира се, тази договорка зависи и от това дали ще бъде вдигната трансферната възбрана над „ сините”. На този стадий няма изгледи за нещо такова.”

„ В същото време концепцията, че Роман Абрамович ще похарчи голяма сума пари за един състезател – общо за заплата и трансферна цена – в интервал, когато се пробва да продаде клуба, също ми се коства малко странна.”

„ Очаквам тази преференция на Коутиньо да се окаже повече подбудена от неговите сътрудници, в сравнение с да бъде персонално и твърдо предпочитание на футболиста”, добави Касълс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР