Най-силният български тенисист Григор Димитров призна, че не се е

...
Най-силният български тенисист Григор Димитров призна, че не се е
Коментари Харесай

Григор: Имах много шансове срещу Надал, но не ги използвах и си платих

Най-силният български тенисист Григор Димитров призна, че не се е възползвал от възможностите си против международния номер 1 Рафаел Надал. Българинт отстъпи пред испанеца на полуфиналите на шампионата в Пекин с 3:6, 6:4, 1:6.

“Много е тежко да загубиш в таказа фаза на даден шампионат. Никога не е елементарно. Сега би трябвало просто да остава положително надъхан. За мен е добър знак, че завоювах няколко мача. Що се отнася до дуела през днешния ден, мисля, че имах прекалено много шансове в обособени моменти. Ако не ги използваш, когато играеш против тенисисти като Рафа, си плащаш за това. Мисля, че тъкмо това се получи ”, показа Григор.

“Мисля, че тенисът ми през днешния ден беше добър. Но мисля, че даже във втория сет, който завоювах, можеше да направя доста неща много по-добре. Мисля, че играта ми през днешния ден просто не беше задоволително скоростна. Но съм удовлетворен, че се боря и съумявам да остана позитвно надъхан. Мисля, че това е нещо, върху което може да се гради ”, добави Димитров.
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР