Най-сетне хванахме в крачка Мис България Венцислава Тафкова! Прохождащата певица,

...
Най-сетне хванахме в крачка Мис България Венцислава Тафкова! Прохождащата певица,
Коментари Харесай

Хванахме я! Тафкова показа гаджето неволно! Вижте ФОТО ТУК!

Най-сетне хванахме в крачка Мис България Венцислава Тафкова ! Прохождащата певица, която настоятелно твърди, че няма мъж до себе си, сама го сподели, въпреки и несъзнателно.

Миската пусна свое селфи от колата, без да се съобрази, че огледалните стъкла на очилата й ще отразят водача на возилото.
      Вижте тази обява в Instagram.      

Прозорливото око на Show . bg незабавно видя мъжка ръка на кормилото и откакто увеличихме фотографията, подозренията ни бяха доказани. На китката на спътника й се вижда й мъжки часовник, само че уликите ни стигат до там.

Предполагаме, че първокласната кола, в която Тафкова се е снимала, е точно на анонимния мачо. Кой е той обаче, към този момент остава мистерия.

Съвсем неотдавна миската бе запитана от свои почитатели има ли си другар и тя отговори негативно. Може би избира да пази в загадка мъжа до себе си, или просто статусът й на обвързване се е трансформирал след последната анкета.

Едно е несъмнено – мъжът от фотографията би трябвало да е мъжага, защото Тафкова нееднократно е отбелязвала, че това е идеалът й за половинка.

Вижте фотографията по-долу в изложба.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР