Най-романтичният празник в годината наближава и всеки с половинка си

...
Най-романтичният празник в годината наближава и всеки с половинка си
Коментари Харесай

4-те зодии с нова връзка за Свети Валентин

Най-романтичният празник в годината наближава и всеки с половинка си прави проекти по какъв начин да прекара този специфичен ден. Има и доста самотни хора, които по-скоро изпитват горест от наближаващия празник, само че някои от тях не знаят, че ги чака нова връзка и то напълно скоро!
ОВЕН: Не вярвате по какъв начин за броени дни можете да срещнете някой и да се влюбите толкоз, че да не знаете къде се намирате от благополучие. Е, ориста си знае работата и постоянно ни потвърждава, че усещаме по-малко от това, което в действителност следва да ни се случи. Новата ви връзка в действителност ще е със остаряла обич, което доста ще форсира процеса. Любовта от предишното ви сама ще ви потърси и ще осъзнае грешката си, ще изиска амнистия и вие ще бъдете склонни да дадете късмет на този човек, тъй като го смятате за доста специфичен. Очаква ви страховит Свети Валентин!
РАК: Не сте от хората, които имат вяра същински в любовта от пръв взор. С всички е по този начин, до момента в който не им се случи и не могат да заспят от неспокойствие и благополучие при една единствена среща с доста специфичен човек. Влюбването ще се случи на работна среща и няма да очаквате такова нещо тъкмо в този миг, само че любовта е непредвидима. Първата ви среща ще бъде навръх Свети Валентин и ще бъде толкоз сантиментално, че ще наподобява на епизод от филм. Насладете се на новата си обич, ще продължи доста дълго!
ДЕВА: Очаква ви незабравима сантиментална приказка, която ще стартира след броени дни. Ще откриете любовта в лицето на ваш доста непосредствен другар, с който постоянно сте били в положителни връзки, само че в никакъв случай не сте и предполагали, че можете да се влюбите. Това ще се случи в един доста изчерпателен диалог по средата на нощта, в който ще си споделите доста персонални страсти и ще разберете, че имате доста общо между тях. Ще последва първа целувка, първа среща и първа буйна нощ. Ще се чудите по какъв начин до момента не сте усещали това привличане и ще прекарате един паметен Свети Валентин дружно!
КОЗИРОГ: Не си падате доста по празника на влюбените, само че това не ви пречи да празнувате с чаша вино, даже да сте без половинка. Тази година обаче ви чака нова връзка тъкмо в този интервал от месец февруари. Ще се запознаете с доста специфичен човек онлайн, с който ще си говорите съвсем непрекъснато и ще откриете, че имате ужасно доста общи неща между тях. Ще излезете на първа среща, втора... а третата буйна нощ ще бъде навръх Свети Валентин. Заслужавате цялото благополучие на света, насладете му се!
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР