Най-прочутата френска двойка близнаци почина от коронавирус за дни във

...
Най-прочутата френска двойка близнаци почина от коронавирус за дни във
Коментари Харесай

Голяма трагедия - ковид отнесе най-известните френски близна...

Най-прочутата френска двойка близнаци умря от ковид за дни във френска болница, заяви Военновъздушни сили. Гришка и Игор Богданоф водиха близо 10 години тв-шоу отдадено на научната фантастика от студио преобразено като галактически транспортен съд. През 70-е и 80-е години ги гледа цяла Франция.

Двамата братя не били имунизирани и били уверени, че здравословният метод на живот който са водили ще ги опази от ковид-19. 72-годишните френски звезди са умряли един след различен във френска болница.

Техни другари описват, че въпреки да се заразили с коронавирус, близнаците не желали да влизат в болница, тъй като били уверени, че здравословният им живот ще си каже думата. Били признати за лекуване чак в средата на предишния месец.



Графиня Краковска

Близнаците Богданоф произлизат от фамозна фамилия австрийски дворяни. След гибелта на майка им са отгледани от баба си – графиня Берта Коловрат Краковска.

Френската телевизия ги открива през 1979 и от този момент те са медийни звезди и известни публични фигури. Те са първите, които канят в телевизионно шоу Жан Мишел Жар. Шоута на Гришка /Грегоар/ и Игор Богданов е спряно през 1987 година, когато тв каналът Tempt X е приватизиран.



През 90те години близнаците си трансформират фрапантно лицата с обяснението, че желаят да наподобяват като извънземни. И докарват желанието си до сполучлив край.

Гришка постоянно отхвърля да са си правили пластични интервенции. Техният другар от детинство – някогашният министър на образованието Люк Фери, сподели един път, че те употребяват единствено ботокс.

Двамата пишат докторат по математика и теоретична физика. С това си докараха куп насмешки от доста медии. През 2014 те завоюваха дело за засегнатост против Френският народен център за научни проучвания.

Ексминистър Люк Фери опита да изясни, че Гришка и Игор не са били антиваксъри. „ И двамата бяха атлетични – без грам тлъстини. Бяха уверени, че имунизацията ще им донесе повече щета, в сравнение с изгода “, сподели Фери.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР