Най-позитивното риалити „Фермата” започна четвъртия си сезон „Съединение в петък

...
Най-позитивното риалити „Фермата” започна четвъртия си сезон „Съединение в петък
Коментари Харесай

„Фермата” 4 търси българина на бъдещето

Най-позитивното риалити „ Фермата” стартира четвъртия си сезон „ Съединение " в петък вечерта с рекорден брой фенове и най-голям стартов резултат спрямо предходните си три сезона. Основният фокус на предаването е търсене на отговорите - какъв ще бъде българинът на бъдещето и допустимо ли е модерното Съединение.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Фермата” носи патриотизмът в себе си, любовта към земята и традициите. Самата тематика за демографията и емигрантите – тя сама се построи в първите три сезона. „ Фермата” е предаването на българите по света, те сами идваха на кастингите и участваха във всички сезони. Така пристигна четвъртият – „ Съедиение”, където пристигна време да помислим за българина на бъдещето, показан от групите на емигрантите и избралите да останат у нас”, уточни Андрей Арнаудов, водещ и продуцент на „ Фермата”.

Снимка: btvnovinite.bg

Според Иван Христов сме изморени от разединения. „ Обединение, съединяване и не като глезотия, а като единственият вероятен метод да продължим напред, макар всички опасности, които крие обединяването. Част от рисковете е човек да се научи да стои в запушване, да потули егото си. Когато сме доста, би трябвало да има място за всички нас”, уточни Христов.

Снимка: btvnovinite.bg

Този сезон ще има и нов участник със специфична задача. Това е спортната легенда Йордан Йовчев, който с живота си е знак на този сезон. Той е живял и продължава да живее от двете страни – в България и в чужбина. Той влиза в предаването на следващия ден.

„ Моята роля ще бъде на подстрекател на хората, които живеят сред два свята – тези, които живеят в България и тези в чужбина. „ Фермата” е един формат на разнообразни гледни точки, обединяването е обвързвано с огромна доза взаимни отстъпки. Във „ Фермата” ще забележим другите гледни точки, тъй като по една или друга причина – те са взели решение да живеят в чужбина или България. Това ще бъде извънредно позитивно, тъй като би трябвало огромна доза компромис, да влезеш в гледната точка на другия”, съобщи Йовчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР