Най-после стана ясно откъде идват парите за безкрайните пътувания на

...
Най-после стана ясно откъде идват парите за безкрайните пътувания на
Коментари Харесай

Край на догадките! Разбра се кой плаща скъпите почивки на Райна

 Най-после стана ясно от кое място идват парите за безкрайните пътувания на фолк певицата Райна. Бившата звезда на " Пайнер " съвсем не работи, само че все пак намира метод да обиколи целия свят. Как става това?


Повечето от ваканциите ѝ са на облага – разнообразни компании я изпращат да се развлича, с цел да им прави реклама. 

Райна освен че не заплаща за множеството от своите екзотични пътувания, само че и взима пари за тях, написа " Уикенд ". Тайната на певицата е, че усетила в точния момент накъде духа вятърът и още до момента в който била на върха, давала съвсем всичките си пари, с цел да обикаля света.

След няколко екзотични екскурзии до Латинска Америка във време, в което дестинацията към момента не беше известна, ѝ излязло име на пътешественичка. Оттогава почнали да я търсят разнообразни компании с оферти да я изпращат тук-там, които към момента не са доста познати в България. Целта е тя да ги популяризира. Единственото обвързване на певицата било да залива обществените мрежи със фотоси от въпросните пътувания. Тя освен че се наслаждавала без пари на скъпи хотели, храна и всевъзможни капризи, само че и взимала пари, тъй като ги популяризира. " С един патрон – два заета – хем разпуска, хем печели. Накрая спря да работи, тъй като към този момент нямаше потребност ", разясняват познати на македонката.

Наскоро тя бе на много дълга разходка до Малдивите, като не пропусна да наводни интернет с снимки, които явно са правени от професионален фотограф. На доста от тях беше маркирано името на компанията, която я е изпратила. Преди това Райна се отби до Германия с някогашния си другар – ММА-боеца Валери Тюлеков. Там ги изпрати една от стилните къщи в България. Още по-рано пък компания от Малдивите бе " подписана " и на фрагменти от Дубай. В края на лятото македонката скъса с гаджето си, само че не спря да се разхожда по света, като явно води със себе си и фотограф, който да запечатва красиви фрагменти от пътуванията ѝ. За 38-ия си рожден ден да вземем за пример отиде в Португалия. Не е изключено и това пътешестване да е на облага.

Райна не е единствената, която ваканцува на непознати разходи единствено против няколко фотоси в обществените мрежи. Фирмата, която я е изпратила в Дубай и на Малдивите, е подарила почивка и на някогашната клюкарка в предаването " Папараци " Лили Ангелова. Този път ваканцията е била на остров Мавриций. Елен Колева пък неотдавна се завърна от Дубай – където я е финансирала същата компания. Актрисата е една от дребното, които постъпиха почтено със своите почитатели в обществените мрежи. Тя призна намерено, че е била изпратена в Дубай без пари – в качеството си на инфлуенсър, който би следвало да предложи услугите на компанията, платила разноските.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР