Най-популярният травестит в САЩ – певицата, водеща и участничка в

...
Най-популярният травестит в САЩ – певицата, водеща и участничка в
Коментари Харесай

Чернокожата транссексуална икона РуПол със звезда на Алеята на славата

Най-популярният травестит в Съединени американски щати – певицата, водеща и участничка в шоупрограми, РуПол получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд. Тълпи от почитатели го посрещнаха на „ Холивуд Булевард “, с цел да му благодарят за приноса му към ЛГБТ общността, оповестява Би Би Си.

57-годишната звезда, която е водещ на рилити шоу за мил кралици и крале, съобщи, че е „ налегнат от толкоз доста страст “ при приемането на тази чест, за която е мечтал, откогато е бил дете.



„ Това е безусловно най-важният миг в професионалната ми кариера “, съобщи той. „ Като деца идвахме на „ Холивуд Булевард “. Гледах всички тези звезди и си мечтаех, че мога и аз да бъда една от тези звезди. Чувствам се все едно съм получил рицарско звание “, сподели той.
Носителката на „ Оскар “ Джейн Фонда показа премията на РуПол. Тя съобщи, че да се запознае с него било „ едно от най-големите удоволствия в живота ми “ и че неговата звезда би трябвало да е най-малко три пъти по-голяма от останалите.

„ Той сътвори промишленост, която е дала стотици, стотици работни места и фантазии на толкоз доста хора “, сподели Фонда.

РуПол беше на церемонията със брачна половинка си Жорж Лебар и фамилията си, на които благодари за вдъхновението, както и на Джейн Фонда и на учителя си от гимназията Бил Панъл.



Преди години мил кралицата се прочу с дуета си с Елтън Джон в песента “Don’t go breaking my heart”.



РуПол е уредник на риалити шоуто за травестити Ru Paul's Drag Rac. Участниците са мъже, които не са си създали интервенция за промяна на пола. Във всяка серия те извършват избрана задача – да вземем за пример да се превъплътят в избран облик.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР