Най-популярната ми песен Хабиби, която удря рекордните 115 милиона гледания

...
Най-популярната ми песен Хабиби, която удря рекордните 115 милиона гледания
Коментари Харесай

Чупи рекорди: Азис отбеляза невиждан успех

„ Най-популярната ми ария " Хабиби ", която удря рекордните 115 милиона гледания в платформата ютуб, коства единствено 1400 лв., похвали се Азис.

Видеото е снимано преди 9 години и през цялото време парчето се трансформира в тотална сензация в телевизионния и клубния ефир.

" Музиката и текстът са си мои ", гордее се славеят на чалгата. Тони Стораро и Софи Маринова са посетител вокали в песента. „ Хабиби “ е обичана ария на няколко генерации. Парчето излезе отвън границите на България и продължава да е неоспорим шлагер по света.

По всичко проличава, че България става все по-тясна за Азис. Ромският славей, който постоянно дава отговор на въпроси на свои почитатели в Instagram, съумя да скандализира почитателите си с типичните за стила му крайни изявления.

" Ако си толкоз обективен, за какво сътворяваш най-хубавия артист и го остави да се роди в най-бедната страна на половината земно кълбо ",  - не крие самочувствието си ромския славей.

Негов почитател го попита дали има български музикален гений, който би съумял да стане по-популярен от него, на което Азис посече с изрично " НЕ ".

Източник:  blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР