Най-полезният играч в гръцкото първенство Александър Везенков изрази благодарностите си

...
Най-полезният играч в гръцкото първенство Александър Везенков изрази благодарностите си
Коментари Харесай

Везенков: Пожелавам на Олимпиакос да остане на върха

Най-полезният състезател в гръцкото състезание Александър Везенков изрази благодарностите си към всички хора, дали своят вот за него във вота за MVP премията. Българският национал завоюва статуетката за трети път в кариерата си и се трансформира в петия играч, който я завоюва в поредни години след Никос Галис, Панайотис Фасулас, Димитрис Диамантидис и Ник Калатес.

“Искам да благодаря на всички, които ме избраха за най-полезен и най-популярен състезател на сезона. Също по този начин желая да благодаря на организацията на Олимпиакос, на президентите Панайотис и Йоргос Ангелопулос, на треньорите, на съотборниците ми и на всички, които работят в тима и са непроменяемо до нас. Без всички тях аз нямаше да печеля всички тези награди.  

Много съм благополучен, че спечелихме купата в Гърция. Работихме доста крепко за това, играхме хубав баскетбол и справедливо се качихме на върха за втора поредна година. Пожелавам здраве на всички тимове през идващия сезон и се надявам да създадат забавно състезание без принуждение и крайности. Пожелавам си Олимпиакос да остане на върха ”, показа Везенков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР