Най-опитният в състава на България Ивелин Попов оцени положително представянето

...
Най-опитният в състава на България Ивелин Попов оцени положително представянето
Коментари Харесай

Попето: Тичахме за честта на България, трябва още работа

Най-опитният в състава на България Ивелин Попов оцени позитивно представянето на тима в контролата с Босна и Херцеговина, въпреки тя да беше изгубена с 0:1. Според него, в нея са се видели и хубави неща, само че занапред би трябвало да се работи доста.

"От четири дни сме на лагер, три тренировки направихме, за някои системата не е нова. За 25 минути създадохме 3-4 голови положения, те бяха самичък против вратаря, което не се е случвало постоянно. После от наша неточност пуснахме гол и единствено можем да съжаляваме. "

"Преди почивката единствено голът ни липсваше, ориентирахме се вярно, създавахме положения, има позитивизъм от тази контрола, само че би трябвало още доста работа, работа, работа, с цел да се усъвършенстваме ", съобщи Попов и изясни за какво се е стигнало до по-слабата игра след почивката.

"Не бих споделил, че сме се изморили. Все отново босненците играят в доста съществени тимове, треньорът им е легенда. Сигурно им е споделил нещо в съблекалнята, затвориха ни пътя към вратата ", показа Попето и благодари на Лудогорец за ситуацията на стадиона и качеството на терена.

"Тичахме доста, защитавахме достойнството на България. Това би трябвало да прави постоянно и хората го правят оценка. Поздравявам хората от Лудогорец, осигуриха ни съвършени условия за работа, теренът беше съвършен. Само поздравления, всички би трябвало да се обединим към националния тим ", съобщи Попов и приключи с упованията си за мача с Казахстан.

"Имаме три дни до мача с Казахстан, отиваме за победа ", приключи Ивелин Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР