Най-общо погледнато градинарството се състои от няколко основни стъпки. Трябва

...
Най-общо погледнато градинарството се състои от няколко основни стъпки. Трябва
Коментари Харесай

Този трик ще изуми дори и печените градинари – яйце и банан в почвата, а резултатът e зашеметяващ (ВИДЕО)

Най-общо видяно градинарството се състои от няколко съществени стъпки. Трябва да се разкопае дупка в разорана почва, след което в нея да се засади разсад, който пък от своя страна се тори и полива, с цел да пристигна и най-сладката част от процеса – обирането на реколтата.

Но с цел да бъде урожаят добър доста е значима точката с торенето.  Именно то обезпечава на растенията всички нужни субстанции за тяхното вярно развиване, изключително в случай че почвата не дава отговор на изискванията за естествен напредък.

Е, стъпката с торенето към този момент може да бъде пропусната. Поне по този начин твърди мъжът от видеото по-долу. Който демонстрира един трик, с който към този момент няма да ви се постанова да купувате от агроаптеките неестествен тор за култивиран култури.

Тези, които са по-вещи в градинарството, са наясно, че нормалните съставки на торовете са сяра, азот и калий

Разбира се, може да заложите и на оборски тор, който обаче е много противен на аромат, а и постоянно има проблеми с набирането му. Но ето по какъв начин може да разрешите казуса с тора толкоз елементарно (и чистичко) – в основата на всеки разсад просто сложете един необелен банан и едно сурово яйце.

Яйцeтo и бaнaнът cъдъpжaт нeoбxoдимитe ĸaтo ĸoличecтвo xpaнитeлни вeщecтвa, ĸoитo зaмecтвaт ĸyпeшĸитe изĸycтвeни тopoвe. Heщo пoвeчe – тe ca дopи дocтa пo-дoбpи, така ĸaтo ca нaпълнo ecтecтвeни пpoдyĸти. Изгледайте видеото, с цел да видите тъкмо по какъв начин би трябвало да методите. И не забравяйте да споделите този трик с други ваши другари – градинари!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР