Най-новото попълнение на Левски – , даде първото си интервю

...
Най-новото попълнение на Левски – , даде първото си интервю
Коментари Харесай

Анте Блажевич: Левски тръгна отново нагоре, целта е трофей и първото място

Най-новото попълнение на Левски – , даде първото си изявление като състезател на " сините ".

Пред клубната телевизия на 26-кратните първенци, хърватинът показа, че клубът още веднъж е тръгнал по възходяща линия и добави, че целтра пред тима е спечелването на трофей и първото място.

" Много съм удовлетворен, че съм част от Левски – това е популярен клуб с велики обичаи. С неспокойствие очаквам старта на подготовката, с цел да се причисля към тима. Надявам се, бързо да се приспособя към екипа. Все още не съм се срещнал с никого в клуба, с изключение на с управлението и изпълнителния шеф Ивайло Ивков ", стартира Блажевич.

Бранителят призна, че е избрал Левски преди други клубове поради последователите на " сините " и старши-треньора Станимир Стоилов.

" С управлението на Левски водихме договаряния близо месец, като нещата се форсираха в последните два дни и към този момент подписах с клуба. Имах оферти и от други клубове, само че избрах Левски поради последователите и старши-треньора Станимир Стоилов ", добави той.

" Играя като десен бранител. Мога да играя и в по-предни позиции, само че избирам позицията отдясно в защитата. Левски потегли още веднъж нагоре и задачата е единствено една – трофей и първото място ", приключи Анте Блажевич.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР