Най-новия продукт в портфолиото на Range Rover- Velar, позициониран между актуалните Range

...
Най-новия продукт в портфолиото на Range
Rover- Velar, позициониран между актуалните
Range
Коментари Харесай

Range Rover Velar с премиера в България

Най-новия артикул в портфолиото на Range Rover- Velar, позициониран сред актуалните Range Rover Evoque и Range Rover Sport, беше представен премиерно в България във впечатляващата обстановка на Военната академия в София.

Velar впечатлява с в действителност вълнуващ и отличаващ се мощен дизайн, подчертан с помощта на диодни Matrix Laser ултра тънки фарове, “криещи се ” в тялото външни дръжки на вратите, въздушно окачване, шест мощностни версии (от 180 до 380 конски сили), както и на двете адаптивни системи Terrain Response 2 и Adaptive Dynamics.

С междуосие от 2874 мм, Range Rover Velar дава обещание и респектиращ интериор, товарен размер от 632 литра, както и висока проходимост и безопасност, с помощта на системата си за задвижване на четирите колела с функция Intelligent Driveline Dynamics, системата за автоматично задействане на спирачната система с различаване на пешеходци. Много мощен акцент във вътрешността на автомобила е новата високотехнологична бордова система Touch Pro Duo с два HD 10-инчови чувствителни на досег екрана.



Velar включва високотехнологична система за задвижване на всички колела, въздушно окачване на четирите колела, водещ в класа пътен луфт от 251 мм (213 мм с пружинно окачване), водеща в класа дълбочина на прегазване от 650 мм (600 мм с пружинно окачване) и несравнимата гама на Land Rover от технологии за сцепление, включваща Terrain Response 2 и All Terrain Progress Control.

Уникално за сегмента, Velar предлага устойчива, премиум тапицерия на седалките от текстил като опция на кожата. Материалът в цвят Dapple Grey е създаден дружно с Kvadrat, водещият производител в Европа на висококачествен дизайнерски текстил, и се добавя от велурени вложки в цвят Ebony или Light Oyster.



Velar дава обещание потенциал за изтегляне на товари до 2 500 кг, а в допълнение с функцията Advanced Tow Assist, лидерът има възможност да ръководи колата на заден ход с прикрепено ремарке посредством въртящия се контролер на Touch Pro Duo без потребността от завъртане на кормилото.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР