Най-новите смартфони на Samsung определено не са напълно безпроблемни. Малко след

...
Най-новите смартфони на Samsung определено не са напълно безпроблемни.
Малко след
Коментари Харесай

Собственици на Samsung Galaxy S24 съобщиха за „неприемливи“ нови проблеми с дисплея

Най-новите смарт телефони на Samsung несъмнено не са изцяло безпроблемни.

Малко откакто Galaxy S24, Galaxy S24 Plus и Galaxy S24 Ultra бяха пуснати на пазара през предишния месец, някои консуматори разкритикуваха режима на яркия екран на устройствата за това, че провокира „ измиване “ на цветовия панел. Samsung отговори на тези изказвания, като съобщи, че яркият режим на екрана в Galaxy S24 работи по предопределение. Въпреки че от този момент компанията удостовери, че е в ход актуализация на настройката.

Сега обаче наподобява, че към Samsung са ориентирани още повече недоволства, свързани с екрана. Няколко консуматори на Reddit са съобщили, че виждат „ зърнеста текстура “ при възпроизвеждане на тъмни и сиви цветове на екраните на своите Galaxy S24. Други пък оповестяват, че виждат „ неприемливи “ хоризонтални ленти на своите екрани при ниска бляскавост. Ужас.

Що се отнася до казуса с текстурата, той явно е обвързван с хардуера на новите смарт телефони. Няколко наранени консуматори оповестиха, че могат да получат безвъзмездна подмяна от Samsung.

Display issues are real
byu/beardedsoul inGalaxyS24Ultra

Проблемът с хоризонталните ленти наподобява не е толкоз публикуван. Все още не е ясно дали тези проблеми са свързани с недостатъци в хардуера или софтуера на Galaxy S24, само че една обява в Reddit допуска второто.

Изданието Android Police заяви, че неин чиновник се е сблъскал с сходен проблем с екрана на Honor Magic 4 Pro. На тъмносив декор той е забелязал неравномерни цветове с отвесни линии, преминаващи по продължение на екрана, което допуска, че казусът може да е характерен на OLED панелите, а не характерен за екрана на Galaxy S24.

Във всеки случай нито един от горепосочените проблеми не трябва да ви възпира да си вземете Galaxy S24. Като начало, тези проблеми не наподобяват необятно публикувани. И даже в случай че вашето устройство е наранено, Samsung ясно демонстрира подготвеност бързо да се оправи с проблемите (чрез актуализации или цялостна замяна).

Нещо повече, първичните проблеми след стартирането на пазара са неизбежна част от стартирането на всеки телефон. Гугъл Pixel 8 Pro да вземем за пример имаше чудноват проблем с оттенъка на екрана, преди да бъде пусната актуализация, а даже iPhone 15 Pro на Apple страдаше от проблеми с прегряването през първата седмица от стартирането му на пазара.

Междувременно, можете да прочетете нашето ревю на Samsung Galaxy S24 Ultra. Може би ще ви бъде забавно и сравнението сред Samsung Galaxy S24 Ultra и iPhone 15 Pro Max.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР