Най-новата технология за фаровете превръща нощта в ден. Въпреки яката

...
Най-новата технология за фаровете превръща нощта в ден. Въпреки яката
Коментари Харесай

Виждайте и на тъмно!

Най-новата технология за фаровете трансформира нощта в ден. Въпреки яката светлина от тях останалите участници в придвижването не се заслепяват. Това се потвърждава при потреблението от Opel на тази технология. За марката на светкавицата потреблението на тази новаторска и в най-хубавия смисъл на думата пионерска технология за осветяване е нещо естествено, споделят от компанията.

Ето за какво адаптивната технология „ Intelli-Lux LED " без отражения се употребява във всички пазарни сегменти на моделите със светкавицата - от най-продавания дребен автомобил Opel Corsa през интелигентния Opel Mokka до флагмана Opel Insignia. Напълно новоразработеното, най-младо потомство Astra, което неотдавна отпразнува своята международна премиера, и новото издание на Opel Grandland също са оборудвани по желание с последното потомство пикселна светлина " Intelli-Lux LED ".

Astra продължава ролята си на софтуерен притежател, който прави нововъведенията налични за необятен кръг купувачи от най-младото си потомство. Един от акцентите е водещата технология за осветяване. През 2015 година предходното потомство донесе матричната светлина " Intelli-Lux LED " в компактния клас - в този момент е наред идващият стадий на разработка - пикселната светлина " Intelli-Lux LED ", известна от Insignia и Grandland, към този момент също чества премиера в новата Astra.

Със 168 LED детайла - 84 на фар - новостта в компактния клас обезпечава прецизна и плавна светлина, която е подобаваща за обстановката когато и да е, без да заслепява другите участници в придвижването. „ Това дефинира новия клас Astra, " акцентира Opel. Светодиодите са подредени в съзнателно тънките фарове на Astra. Основният фар " изрязва " насрещните транспортни средства тъкмо в границите на милисекунди. Останалите зони не престават да се осветяват с дълги светлини.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР