Най-новата песен на поп фолк иконата Галена Сърце“ влезе с

...
Най-новата песен на поп фолк иконата Галена Сърце“ влезе с
Коментари Харесай

Новият хит на Галена обра овациите в нета

Най-новата ария на поп фолк иконата Галена „ Сърце “ влезе с летящ старт във водещите ранглисти, като в „ 50-те Най… “ на музикалния уебсайт Signal.bg тя стъпи непосредствено на призовата позиция.

Сингълът получи най-силна поддръжка от читателите на онлайн медията през изтеклата седмица и оглави чарта за попфолк шлагери. Междувременно парчето реализира рекордна гледаемост и в YouTube, като от формалната си премиера до този миг песента към този момент е гледана над 1 600 000 пъти.

Според музикални критици „ Сърце “ ще се трансформира в тоталния шлагер тази година. В него Галена е заложила на потвърдени интернационалните експерти. Клипът е продуциран от една от най-големите продуцентски къщи в Сипания Kalapa studio във формат 4К, режисьор и сценарист е Джули Гомез, а оператор е небезизвестния Салих Сали. Снимките са правени напълно в Барселона.

Червената рокля, с която е облечена фолк дивата е на марката за първокласна мода Alexandre Vauthier. Любопитна детайлност е, че френският дизайнер показа преди дни последната си сбирка на седмицата на модата в Париж, а от първия ред я приветства Селин Дион. Риана също се доверява на френския дизайнер за формалните си рокли. Обувките на Галена са на световноизвестния дизайнер Christian Louboutin, чиято запазена марка са алените подметки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР