Най-нашумелият кримигерой в Бургас - Петър Попчев - Попчето, който

...
Най-нашумелият кримигерой в Бургас - Петър Попчев - Попчето, който
Коментари Харесай

Попчето обезобрази мъж в кафене

Най-нашумелият кримигерой в Бургас - Петър Попчев - Попчето, който от дълго време трябваше да е в пандиза поради ликвидиране, нощес обезобрази клиент на кафе "Мокай " в ж.к. "Зорница ". Читатели на „ Флагман.бг “ сигнализираха за кървавото меле, което се е разиграло към 2 часа след среднощ на 1 май. В УМБАЛ-Бургас е била откарана жертвата на Попчето - Тодор Темелков, който също като него е криминалнопроявен. Лицето на Темелков е било разрушено с пестник. При решителния удар в главата Темелков е паднал възнак на пода и е изгубил схващане.

"Сбиването беше ужасяващо, незабавно по-късно Попчето си потегли, очевидно удовлетворен за това, че е помлял Темелков ", описаха наши читатели преди малко. Кафе "Мокай " се намира в непосредствена непосредственост до дома на Темелков, който живее в същия комплекс в блок 1. Вероятно Попчето го е привикал в кафето, с цел да получи доклад и не е бил удовлетворен от чутото.

Флагман.бг напомня, че Попчето бе арестуван през януари тази година, откакто Министерство на вътрешните работи го търси повече от 3 месеца поради всеобщото сборичкване в "Saxa beach " на Северния плаж предишното лято. Ъндърграунд героя престоя не повече от три денонощия в ареста и бе пуснат от арбитър Захарин Захариев от Окръжния съд в Бургас. Журналистите бяха шокирани от това решение на магистрата, откакто бяха чули и каква е молбата на задържания рецидивист. Той бе споделил в залата, че по този начин и по този начин му предстояло да влиза в пандиза поради ликвидиране, по-добре било да бъде на независимост след мелето в "Saxa beach ", с цел да можел да направи бебе на приятелката си. Резултатът от загрижеността на арбитър Захарин Захариев за демографския срив в страната е налице още веднъж. Този път по знамение има единствено тежко ранен.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР