Най-накрая! След множество фалшиви видеа в Интернет със заглавия от

...
Най-накрая! След множество фалшиви видеа в Интернет със заглавия от
Коментари Харесай

Вижте как Шер и Анди Гарсия изпълняват „Фернандо“ НА ABBA за предстоящ мюзикъл

Най-накрая! След голям брой подправени видеа в Интернет със заглавия от рода на „ Cher – Fernando ABBA “, от екипа на „ Mamma Mia: Here We go Again “ пуснаха в YouTube версията на известната ария на ABBA в осъществяване на Шер и Анди Гарсия.

Както и чакахме – в случай че има някой, който да може да съобщи оптимално чувството от тази чудовищно добра ария на шведският квартет, то това е Шер.
„ Fernando “ е третата пусната ария от саундтрака на идния мюзикъл след „ When I Kissed the Teacher “ и „ Waterloo “. „ Fernando “ обаче е нещо друго, и освен поради бавния темп. Противно на визиите, че това е ария, разказваща за любовна история, версията на Шер и Анди Гарсия предава патриотичният дух на записа на ABBA, включвайки обичайни за Северна Европа музикални принадлежности в аранжимента.

Дуетът се оправя повече от добре с нелеката задача да интерпретира шведският поп колос. Оригиналната ария е изпята от Агнета и Фрида от ABBA през 1976 година и е първата ария на групата, която не е част от албум. Първоначално шлагерът не е очакван да бъде част от общата биография на квартета, а е писана за соловия албум на Фрида.



Във всеки от многото филмови откъси сме виждали към този момент Шер като Руби Шеридан – бабата на Софи (Аманда Сийфрид), която прекъсва празненството, а Анди Гарсия играе ролята на чужд за публиката мъж на име Фернандо. Вече сме ви разказвали каква история ще споделя продължението на мюзикъла от 2008 година Оставяме ви в компанията на финалния филмов откъс:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР