Най-много златни паспорти са издавани в периода 2016-2019 г. Това

...
Най-много златни паспорти са издавани в периода 2016-2019 г. Това
Коментари Харесай

Най-много златни паспорти издадени 2016-2019 г.

Най-много златни паспорти са издавани в интервала 2016-2019 година Това разгласи в студиото на БТВ някогашният правосъден министър и сегашен парламентарен арбитър Янаки Стоилов.

И към него е имало въпроси от народни представители от Движение за права и свободи по тематиката. Решаваща и огромна роля има Българската организация за вложения и за това някогашният длъжностен правосъден министър изискал от ДАНС да откри въпроса. Янаки Стоилов уточни, че

Янаки Стоилов се надява, че около инспекцията на профилираната прокуратура да се обясни казусът, като по-голямо внимание би трябвало да има в оперативните структури за това дали някои не ревизира себе си.

Картината стартира да наподобява на тази, която преди години се разкривали комерсиалните банки. Като резултат от всичко това преди да се открият всички условия би трябвало да бъде отстранен института на по този начин наречените " златни паспорти ", изясни Стоилов. Според него хубаво е да се види какви са тези хора, които издават златните паспорти и какви действия са правили. Въпросът е да се види като са одобрявани наредбите по какъв начин се е давало българско поданство по натурализация, настоя Янаки Стоилов.

Той не желае да влиза в политическата полемика сред държавно управление и парламентарни групи. Според него би трябвало да се образува болшинство в Народното събрание, в които да се включат партиите и групите, подкрепили въвеждането на " златните паспорти ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР