Най-малко трима нападатели бяха убити, след като открили стрелба в

...
Най-малко трима нападатели бяха убити, след като открили стрелба в
Коментари Харесай

Въоръжени нападнаха хотел в Кабул, хора скачаха от прозорците /видео/

Най-малко трима нападатели бяха убити, откакто разкрили пукотевица в хотел в центъра на Кабул, който е известен измежду китайските жители, заяви Ройтерс.
Източниците оповестиха, че на един от етажите на хотела е избухнал пожар, до момента в който стрелбата към момента продължавала. Те прибавиха, че чакат да има жертви. На фрагменти от видео, оповестено в Twitter от публицист в Кабул, се вижда по какъв начин пушек се издига над многоетажна постройка и на един от долните етажи гори пожар.
Въоръжени мъже нападнаха хотел, " където отсядат елементарни хора " към 14.30 часа локално време, съобщи представител на полицията в Кабул и добави, че силите на реда се пробват да обезопасят региона. Жители от региона споделиха, че офанзивата е била осъществена против постройка, където нормално отсядат китайци и други чужденци. По техни думи стрелбата траяла, откакто чули мощна детонация.
Нападението се случи ден откакто китайският дипломат се срещна със заместник-министъра на външните работи на Афганистан, с цел да обсъдят въпроси, свързани със сигурността и да изиска да бъде обърнато повече внимание на защитата на неговото посолство.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР