Най-малко седем кораба горят на пристанище в южния ирански град

...
Най-малко седем кораба горят на пристанище в южния ирански град
Коментари Харесай

Поне седем кораба горят на иранско пристанище

Най-малко седем кораба горят на пристанище в южния ирански град Бушер, заяви организация Тасним, като добави, че повода за пожарите остава неразбираема. Полагат се старания да се сложи под надзор огънят, заяви ИРНА, цитирайки Джахангир Дехгани, началник на Организацията за ръководство на рецесии в провинция Бушер.

Инцидентът се случва след серия от гърмежи, които раздрусаха Иран през последните седмици, предава БГНЕС. В понеделник в ирански химически цех породи детонация, породена от пожар в един от резервоарите за газ. Пожарникарите съумяха да потушат огъня, преди той да се популяризира към други резервоари и да аргументи спомагателни детонации. Причината за пожара се проверява.

Газова детонация раздруса жилищна постройка в столицата Техеран в събота, като рани един човек. Двама души починаха при детонация в техерански цех на 7 юли. Експлозия нанесе тежки вреди на нуклеарното оборудване " Натанз " на 2 юли.

През юни детонация покрай боен комплекс в региона на Парчин, югоизточно от Техеран, раздруса иранската столица. Властите упрекнаха за този гърмеж " изтичащи газови резервоари ". 13 души бяха убити при детонация в медицински център в Техеран на 30 юни. Експлозията бешее породена от приключване на газ.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР