Най-малко един работник загина, а още четирима са в неизвестност,

...
Най-малко един работник загина, а още четирима са в неизвестност,
Коментари Харесай

Срути се супермаркет в строеж във Флоренция

Най-малко един служащ почина, а още четирима са в неопределеност, откакто супермаркет в градеж се срути в италианския град Флоренция , оповестиха управляващите, представени от Асошиейтед прес.

Инцидентът е станал, откакто стоманобетонна греда е паднала върху плочата на сглобяема постройка , която е рухнала . Спасителни екипи търсят изчезналите , оповестиха локалните управляващи. Те се притесняват, че броят на жертвите ще нарасне.  

Трима служащи , които са били извадени под отломките на рухналата постройка, са били откарани в локална болница в сериозно положение . Областният шеф на Тоскана, Еудженио Джани, сподели, че по време на случая на мястото са работели 50 души.

Супермаркетът, който е рухнал, е бил част от италианската верига хранителни магазини „ Еселунга “.
 Флоренция случай Българска телеграфна агенция
Джани сподели пред телевизия Скай Ти Джи 24 (SkyTg24), че случаят е можело да бъде доста по-трагичен, защото минибус, цялостен с деца, е прекосявал край градежа по същото време. Той добави, че нещастието ще " накара всички ни да се ангажираме интензивно, с цел да избегнем сходно нещо да се случи още веднъж. "

Двама улични чистачи, които пристигнаха на мястото малко след случая, споделиха, че са чули виковете за помощ на ранени служащи.

Италианският министър председател Джорджа Мелони изрази съболезнованията си в обществената мрежа „ Екс “ и съобщи, че с паника следи развиването на обстановката.

Non è possibile che nel 2024 in un paese come l'Italia siamo di fronte all'ennesima tragedia! Non è concepibile alzarsi per andare a lavorare e non tornare mai più
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР