Най-малко 5791 палестинци са били убити при израелските удари по

...
Най-малко 5791 палестинци са били убити при израелските удари по
Коментари Харесай

Близо 6000 палестинци, 2360 от които деца, са убити при израелските атаки

Най-малко 5791 палестинци са били убити при израелските удари по Газа от 7 октомври насам, в това число 2360 деца, се споделя в публикувано през днешния ден изказване на палестинското  здравно министерство, съобщи Ройтерс. Само през последното денонощие са били убити 704 палестинци, добавя ведомството. 
Прочетете още
Организация на обединените нации заяви, че от събота до през днешния ден в палестинския анклав са влезнали едвам 54 камиона с филантропична помощ, която също така не включва незабавно нужното гориво за генератори, съобщи ДПА. 

Високопоставен представител на Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестинските бежанци дефинира доставките като " капка в морето " и уточни, че преди ескалацията на спора на 7 октомври в Газа са дошли по 500 камиона дневно, най-малко 100 от които - натоварени с гориво и храна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Говорител на английското държавно управление сподели, че 12 жители на Обединеното кралство са били убити от " Хамас " при офанзивата на групировката против Южен Израел на 7 октомври, а петима се водят безследно изчезнали. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР