Най-малко 500 души са участвали в незаконно парти в Марсилия,

...
Най-малко 500 души са участвали в незаконно парти в Марсилия,
Коментари Харесай

500 души си спретнаха незаконно парти в Марсилия

Най-малко 500 души са взели участие в нелегално празненство в Марсилия, което е било разпръснато от полицията, заяви радио France Bleu, представено от БГНЕС.
Организаторите на неразрешения ваучър наели склад в северната част на френския град, като декларирали, че ще съхраняват там артикули. Вместо това обаче предприемчивите мъже оборудвали помещението с бар и дансинг. Засега не е известно какъв брой мероприятия са извършени там, само че радиото оповестява, че на последното празненство са се събрали към 500 души, огромна част от които са били санкционирани.
 Съединени американски щати възнамеряват да имунизират 100 млн. души при започване на 2021 година Съединени американски щати възнамеряват да имунизират 100 млн. души при започване на 2021 година
Американските федерални управляващи възнамеряват да имунизират 100 милиона души против ковид през първото тримесечие на идната година....
Правоохранителните органи са почнали следствие, с цел да открият и подведат под отговорност главните уредници по съмнение, че са „ изложили на риск живота на други хора “.
Припомняме, че от 30 октомври във Франция още веднъж е в действие режима на самоизолация поради повишения брой на инфектирани с ковид. От 28 ноември управляващите започнаха последователно да смекчават дейстащите ограничавания.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР