Най-малко 50 души са били убити в петък, след като

...
Най-малко 50 души са били убити в петък, след като
Коментари Харесай

Трагедия в Индия - влак прегази 50 души

Най-малко 50 души са били убити в петък, откакто трен прегази навалица, събрала се да гледа фестивал в град на Амритсар, оповестиха от локалната полиция.
Влакът се врязал в тълпата, която стояла на железопътната линия, с цел да гледа шоу с фойерверки по време на празненствата. " Имаше доста звук, защото бяха хвърляни пиратки и фойерверки и наподобява, че не са били в положение да чуят приближаващия трен ", съобщи полицейски чиновник, представен от AFP.
Очевидец е показал пред локалния ефирен канал, че настанал цялостен безпорядък, когато тълпите забелязали, че влакът " идва доста бързо " към тях. " Всеки бягаше в суматоха и ненадейно различен трен се заби в тълпата хора ", споделя очевидецът.
" Има повече от 50 жертви, като приоритет в този момент е потърпевшите да бъдат откарани в болничното заведение ", означи пред кореспонденти комисарят на полицията на Армитсар, написа още БГНЕС.
Припомняме, че в Индия има стотици железопътни прелези, които са неохраняеми, а водачите постоянно пренебрегват предизвестията за идващ се трен, заради което на такива места нерядко стават нещастия. Близо 15 000 души умират всяка година по железниците на страната, сочи държавен отчет от 2012 година

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР