Най-малко 21 души загинаха при голям пожар в Ивицата Газа.

...
Най-малко 21 души загинаха при голям пожар в Ивицата Газа.
Коментари Харесай

Голям пожар на ивицата Газа, най-малко 21 са жертвите

Най-малко 21 души починаха при огромен пожар в Ивицата Газа. Сред жертвите има и седем деца, а огънят е зародил в жилищна постройка в град Джабалия,където се е провеждало огромно тържество. Според придвижването Хамас, което управлява палестинската територия, пожарникарите са съумели да потушат огъня, само че той е изпепелил изцяло постройката. 
Прочетете още
Причината за случая за момента не е известна, само че съгласно локалната гражданска защита  в зданието е било складирано огромно количество гориво.

Палестинският водач Махмуд Абас дефинира станалото като национална покруса и разгласи днешния ден за ден на печал. Високопоставен палестински представител прикани Израел да отвори пропускателния пункт Ерец, който нормално не работи през нощта, с цел да се улесни превозването на потърпевшите в сериозно положение и лекуването им отвън палестинските територии при нужда. Израелският министър на защитата Бени Ганц даде обещание управляващите да спомагат за евакуацията на ранените до израелски лечебни заведения. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР