Най-малко 10 деца и възрастни са били хоспитализирани, предаде Асошиейтед

...
Най-малко 10 деца и възрастни са били хоспитализирани, предаде Асошиейтед
Коментари Харесай

Безразборно Масово Убийство До Училище! Дечица Лежат В Локви Кръв!

Най-малко 10 деца и възрастни са били приети в болница, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Нападението е осъществено в Ранчо Техама Ризърв, окръг Техама, на към 200 км северно от Сакраменто.

Представител на локалните правоохранителни органи съобщи, че нападателят е стрелял безсистемно по жертвите си. Стреляно е на седем разнообразни места, и е допустимо броят на жертвите да нарасне.

Според помощник-шерифа на Техама, Фил Джонстън, първите изстрели били чути към 8 часа сутринта откъм една къща, а по-късно имало поредност стрелби, които траяли до началното учебно заведение Ранчо Техама, където стрелецът бил погубен от полицията.

На място са били изпратени към 100 души от силите на реда, показва Франс прес. На мястото на престъплението били открити полуавтоматична пушка и два револвера.

Установена е самоличността на нападателя - това е 43-годишният Кевин Нийл, обвиняем по няколко обвинявания, последното за нахлуване с нож. Платил е гаранция от 160 000 $ и е излязъл от ареста. Започнал е да стреля покрай дома си в Ранчо Техама, след което стрелял и на други места.

Тази поредна покруса се разиграва по-малко от 10 дни, откакто мъж умъртви 26 души в баптистка черква в Съдърланд Спринг, щата Тексас.

В Съединени американски щати при пукотевица с огнестрелно оръжие умират ежедневно към 90 души, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР