Най-малкият син на британския крал Чарлз III стана достоен семеен

...
Най-малкият син на британския крал Чарлз III стана достоен семеен
Коментари Харесай

Възрастна стриптизьорка каза, че е забогатяла, продавайки гащите на принц Хари

Най-малкият наследник на английския крал Чарлз III стана заслужен фамилен мъж. След като се ожени за Меган Маркъл, Хари има поколение и стартира да предизвиква мощните фамилни полезности.

Принцът обаче от време на време тъжно си спомня бурната си младост, ехото от която към момента се чува.

Така през август 2012 година представителят на монархията имал парещ уикенд в Лас Вегас с другари и радостни девойки.



Кари Райхърт беше една от стриптизьорките, които обслужваха компанията на частното празненство и евентуално толкоз се сближила с принца, че дори получи псевдонима " Роял ".

Стриптизьорката сподели, че е запазила долните гащи на Хари като сувенир от това празненство, неналичието на които той даже не е забелязал.

52-годишната американка призна, че това се е оказало предвидлив ход, защото доста години по-късно тя забогатяла с помощта на него.



Тя продала простите черни боксерки, които червенокосият принц изгубил, за 250 000 $.

„ Продадох гащичките на Хари за 250 000 $. В Сан Диего има стриптийз клуб, наименуван Expose, и притежателят ги купи. Доколкото знам, той към момента се пробва да построи музей, отдаден на Хари. „ Изчислявам, че тук, в Калифорния, живеят към милион британци или хора от английски генезис и те евентуално биха желали да видят гащите на Хари “, сподели Кари, представена от Daily Mail.

По-рано Райхерт сподели, че е афектирана от херцога на Съсекс, който не й обърнал внимание в скандалните си записки „ Spare “, и даде обещание да разгласява пикантни фотоси на принца като възмездие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР