Най-малкият член на клана Гущерова стана на годинка КиВи, както на

...
Най-малкият член на клана Гущерова стана на годинка
КиВи, както на
Коментари Харесай

КиВи Гущеров навъртя годинка!Мама Светлана показа кралския му рожден ден

Най-малкият член на клана Гущерова стана на годинка

КиВи, както на галено назовават третото дете на Светлана и Християн-Кристиан-Валентин, през вчерашния ден чества рожден ден.

Пенсионираната плеймейтка може да не желае да демонстрира трите си отрочета по социалките, от съображения  сигурност и поради хорската завист, само че напоително демонстрира обилните им рождени дни.

Празникът на малчугана бе тематичен и той мина под егидата на патето Тути.Светлана Гущерова не сподели нито къде е било празненството, нито сподели рожденика. Но нета бе залят със сторита, сладки и торти от знаковия ден.

Жената на пухкавия предприемач постоянно прави почитателите си в мрежата съпричастни на разточителните рождени дни на своите наследници.

„ Те с Тоца се надпреварват да навират на хората в очите лукса, измежду който живеят. Антония Петрова не стопира да се хвали какво ядат, къде почиват, по какъв начин живеят, къпейки се в лук. Светлето, да не остане по-назад,не демонстрира дечурлигата, но не стопира да показва разкоша, в който фамилията й се къпе “, корят я в нета.

Светлана Гущерова роди три деца на Християн Гущеров за трите години брак с него.Две от децата си тя кръсти на свекър си Добромир Гущеров, тъй като той държи и ръководи парата. Въпреки напъните си обаче да стане част от висшето общество, свекър й не дава това, към което жадно се стреми-признание.

Инфо: Лупа

Тагове: Светлана Гущерова Християн и Светлана Гущерови КиВи рожден ден Тоца Антония Петрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР