Най-колоритната участничка в последния сезон на кулинарното предаване дълго време

...
Най-колоритната участничка в последния сезон на кулинарното предаване дълго време
Коментари Харесай

Ревнив италианец спря голите снимки на Цвети от Хелс кичън

Най-колоритната участничка в последния сезон на кулинарното предаване дълго време беше без гадже и тръбеше, че натъртва на кариерата си вместо на мъжете. Изненадващо по празниците врачанката разкри, че има половинка и това е италианецът Патрицио. Влюбените гълъбчета си пуснаха фотоси от ваканцията, която прекарват в северната част на Италия - Милано, Венеция и езерото Комо. Цвети и гаджето й показват голяма непосредственост, гушкат се пред обектива и не крият любовта си. Кулинарката безусловно грее до обичания си, който е младо и симпатично момче.

Реклама
Цвети е прекратила практиката да си пуска разголени фотоси, които постоянно можеха да бъдат забелязани в инстаграм профила на мадамата. В близкото минало любимката на началник Ангелов публикуваше фрагменти на едрия си бюст, както и на сочното си дупе. Това евентуално е в предишното, тъй като в този момент кулинарката залага на публични облекла и дълги панталони.

Остава загадка по какъв начин Цвети се е срещнала с Патрицио, само че не е изключено това да е станало около работата й - врачанката е готвачка в италиански ресторант. И по този начин да е станала любовната спойка. В " Хелс китчън " Цвети разкри, че има гадже, само че след края на предаването беше сама. Без джентълмен се появи и на абитуриентския си бал. Но в този момент е на крилете на любовта, написа " България през днешния ден ".
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР