Най-желаната паралелка в София е с испански и английски език

...
Най-желаната паралелка в София е с испански и английски език
Коментари Харесай

Най-желаната паралелка в София е в Испанската гимназия

Най-желаната паралелка в София е с испански и британски език в Испанската гимназия. Предпочели са я 2101 възпитаници. На второ място е паралелката с британски и испански в 22-ро учебно заведение "Г.С.Раковски ", демонстрират резултатите от първото класиране за гимназиите, което беше оповестено през днешния ден.От професионалните паралелки пък най-търсена е специалността "Банково дело " с британски език в Националната търговско-банкова гимназия.

Софийската математическа гимназия и тази година е с най-голям най-малък бал в София, като балът на последното признато дете е 479,500 точки. Първите 10 учебни заведения са същите като предходната година. Втора е 91-ва Немска гимназия, на трето място е 73-то СУ "Владислав Граматик ".

153 стремежи е показал възпитаник в заявката си. Има и кандидат-гимназист с оптимален брой точки 500 - момиче, което е избрало да учи в Първа британска езикова гимназия.

Закритите паралелки на първи стадий на класиране са 15, от тях 11 са професионални. 8817 възпитаници са класирани, а отвън класацията са останали 836. Свободните места след първото класиране в София са 684.

Има една анулирана работа на възпитаник от Софийската математическа гимназия, който пропуснал да я съобщи на квесторите на изпита по математика. Двамата квестори от залата са осъдени.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР