Най-известният затворник в България Янко Ваташки е започнал сериозен бизнес

...
Най-известният затворник в България Янко Ваташки е започнал сериозен бизнес
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Култовата фигура Янко Ваташки започна строителен бизнес

Най-известният пандизчия в България Янко Ваташки е почнал сериозен бизнес незабавно след излизането си на независимост от пандиза. Здравенякът взе участие като началник в огромна строителна компания със собствен съучастник на име Денисислав Хаджиев. Lupa.bg научи, че двамата имат доста обекти, най-вече по морето, само че и в цяла България. 

Фирмата " БРАДЪРСТРОЙ " разполагала с цялостен футболен тим чиновници. Общо 22 индивида работят за осъществяването на дилемите, сподели инспекция на медията ни. Тя се занимава със саниране на жилищни здания, учебни заведения, детски градини и бизнес обекти, както и с всякакво друга строителна активност.



Групата била мощна както на строителната площадка, по този начин и на масата, демонстрират фотоси, достигнали до Lupa.bg. 

Янко Ваташки неотдавна излезе от пандиза, където пишеше мощни стихове и защитаваше правата на лишените от независимост посредством организация, на която той е ръководител. 

Когато е на независимост здравия юначага не си губи времето с престъпни прояви. Преди време той внасяше вино от чужбина, като марковият алкохол се продаваше на доста положителни цени на ВИП клиенти. 

Запознати със строителния бизнес се кълнат, че компанията, в която работи Ваташки, има доста обекти и има добър имидж в този бизнес. 

Зад решетките Ваташки завъди другарства с паметни фигури като починалия Алексей Петров - Трактора и други предприемачи, като част от богаташите към този момент са на независимост и могат да бъдат евентуални клиенти на строителната компания. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР