Най-известният хип-хоп изпълнител в България – Криско, ще участва в

...
Най-известният хип-хоп изпълнител в България – Криско, ще участва в
Коментари Харесай

Криско се присъединява към звездното жури на X Factor

Най-известният хип-хоп реализатор в България – Криско, ще взе участие в избора на новите музикални гении в X Factor. Хитмейкърът е вторият разгласен член на журито, което ще взема решение ориста на претендентите в шоуто тази есен по NOVA.
 
„ Това е най-хубавото музикално шоу в България! Доказателство за това е фактът, че от всеки сезон на X Factor излизат по няколко огромни звезди. Тези хора имат участия и действително вършат това, което обичат, до момента в който се забавляват “, споделя Криско пред Деян Веселинов в " Събуди се " по NOVA. По време на гостуването си менторът добави, че ще търси артистични участници, които вълнуват хората и показват забавни театрални облици.  
 
Велизар Соколов – Заки е първият разгласен наставник в X Factor

На 11, 12, 17, 18, 19 и 23 юли четиримата ментори ще се срещнат за първи път с претендентите в пети сезон на музикално шоу № 1 в света, с цел да изберат най-атрактивните реализатори.
 
„ Публиката ще види напредъка на хората, които в един миг ще се трансфорат в същински музикални звезди “, загатва хитмейкърът, който ще седне още веднъж на едно от съдийските кресла.

Всички почитатели, които желаят да видят първите стъпки на претендентите, имат неповторимата опция да се включат в публиката на прослушванията онлайн пред жури.
 
Актуални вести за шоуто ще откриете на уеб страницата на формата, както и на FB страницата на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР