Най-известните братя близнаци в световните танци – Лари и Лаурен

...
Най-известните братя близнаци в световните танци – Лари и Лаурен
Коментари Харесай

Близнаците на Джей Ло идват у нас да мерят сили с BG танцьори! DJ Дончо ще им пуска музика

Най-известните братя близнаци в международните танци – Лари и Лаурен Буржоа, ще показват за първи път уменията си у нас, научи HotArena.

Момчетата, които излизат на подиуми по целия свят с поп звездите Дженифър Лопез и Бионсе, идват на 18 април и ще се вихрят на черно празненство с родния диджей Дончо.

Шоуто на Близнаците, както са известни двамата, ще е в столичния клуб ПМ, а измежду гостите се чака да се изсипят родните рапъри и хип-хоп танцьори, които ще се опитат да премерят сили с френските момчета.

Цената на билетите е 20 лв., само че количеството им е лимитирано и бързо се изчерпва, писа „ Телеграф “.

31-годишните братя са обиколили целия свят със звезди като Джей Ло, Бионсе, Миси Илиът и Ники Минаж, само че в никакъв случай не са идвали в Балканския район, като в София ще бъде едно от първите им гостувания на изток.

Лари Николас и Лаурен Николас Буржоа са родени на 6 дек. 1988 година в северните квартали на Париж. Тяхната звезда изгрява през 2008 година, откакто печелят френското предаване „ Невероятни гении “, основано на формата „ Търсим гений “. Преди две години двамата пък завоюваха риалити надпреварата на Дженифър Лопез – „ Светът на танците “ и сграбчиха премия от 1 млн. $.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР