Най-известната испанска актриса от филмите за възрастни – Аполония Лапиедра,

...
Най-известната испанска актриса от филмите за възрастни – Аполония Лапиедра,
Коментари Харесай

Порно актриса обяви: Искам да пътувам и да правя секс /снимки/

Най-известната испанска актриса от филмите за възрастни – Аполония Лапиедра, разгласи обществено, че се завръща в промишлеността след 3-годишно неявяване.
Родената през 1992 година в Албасете Саманта Санчес, както е същинското ѝ име, навлиза в сектора през 2015 година около връзката си с продуцента и режисьор на порно филми Рамиро Лапиедра. Оттогава тя се трансформира в една от най-популярните и разпознаваеми актриси от жанра.
Оттегля се от порното през 2020 година През това време основава и поддържа два профила в еротичната платформа OnlyFans, където продуцира свои филми.
В изявление за онлайн изданието El Español Лапиедра признава, че един от претекстовете ѝ да реши да се завърне в промишлеността е с цел да завоюва премията AVN, постоянно сравнявана с " Оскар " във филмите за възрастни.
" Бях изтощена от света на порното. Той ме насити доста и просто желаех да се погрижа за психологичното си здраве. Така че напуснах, тъй като ми се искаше, и в този момент се връщам, тъй като го желая. И защото съм необвързана, се връщам към уговорките си още през март. Първите ми фотоси ще са на Карибите. Искам да пътувам, да се дръзвам с сътрудниците си и да върша секс с тях. Липсва ми тази работа ", не крие вълнението си Лапиедра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР